Ves al contingut principal

ON SOM


M2 INTERIORISME c/Laureà Miró 242 local 2
08950 Esplugues de Llobregat (BCN)
Telèfon i Fax 93 499 00 44
Mòbil 619 455 415 - 696 029 193
e-mail: m2@m2interiorisme.com


www.m2interiorisme.com


 M2 interiorisme en Google Maps

Visita el nostre show-room,  et  donarem noves idees i et mostrarem tota mena de materials i solucions per fer de casa teva un espai còmode i agradable.
Truca'ns per concertar una visita al 93 499 00 44 o envia'ns un e-mail, t'atendrem amb molt de gust.Entrades populars d'aquest blog

REFORMA A SANT JUST DESVERN

Els clients d'aquest pis a Sant Just Desvern desitjaven una renovació. Un estil elegant i pràctic caracteritza aquest habitatge. La prestatgeria a mida del saló és una combinació de pla-dur i laca blanca amb llum indirecte. A la cuina els mobles són amb tirador integrat de color blanc i encimera fosca de Neolith . A l'habitació principal és va dissenyar un espai obert, on els mobles del vestidor fan de separació entre el dormitori i el bany.  


r
REFORMA SALÓ-MENJADOR A ESPLUGUES DE LLOBREGAT

En aquesta reforma tot el mobiliari s'ha dissenyat a mida, combinant diferents materials, laca blanca, pladur i fusta.  S'ha dissenyat el moble de la televisió amb capacitat per emmagatzemar, un moble baix que serveix com a separació entre la sala d'estar i el menjador, també amb capacitat per guardar coses i finalment una llibreria vista que enllaça amb el passadís donant continuïtat a l'espai. 


EL PARQUET DE CERÀMICA

El parquet de ceràmca és una opció que cal tenir en compte a l'hora d'escollir un paviment. Té una sèrie d'avantatges respecte del parquet tradicional, sense perdre el seu aspecte càlid i acollidor:Ofereix una gran resistència al desgast, suporta els efectes del sol, no precisa de cap tractament especial, és fàcil de netejar i la seva baixa porositat el fa ideal per les zones humides: EL BANY I LA CUINA. Aquí us deixem unes imatges de la reforma d'un bany; a les parets i al terra s'ha utilitzat  la ceràmica imitació fusta.